794

Digitale technologie voor een efficiënte workflow

Shoot For The Moon
Valentine P. & Nicolas G.
Werkorganisatie
Shoot Tor The Moon team schieten

Shoot For The Moon is een audiovisueel productiebedrijf op menselijke maat. Het team bestaat uit Nicolas en Valentine, zaakvoerders, regisseurs en cameraman/operators/cutters, en Pénélope, parttime productieassistent. Onze specificiteit is dat we zelf de inhoud van onze producties maken.

Naarmate het agentschap zich heeft ontwikkeld, hebben we een groot aantal digitale tools ontdekt die we elke dag gebruiken om ons werk vlotter te maken en zelfs om administratieve taken leuker te maken.

De eerste ontdekking was Koalaboox, een zeer complete online boekhoudtool die bijvoorbeeld offerte- en facturatiediensten aanbiedt en ons leven echt gemakkelijker maakt.

De tweede tool is de online applicatie Asana waarmee je to-dolijsten kunt opmaken. Deze is zeer eenvoudig zonder simplistisch te zijn en handig om lijsten op te maken voor elk aspect van het dagelijks werk. Wat een genot om elke keer als een taak is voltooid op een kleine "v" te kunnen klikken en met een kalme geest naar bed te gaan, want alle dingen waaraan je moet denken zijn zorgvuldig opgesomd en klaar om de volgende dag te worden aangepakt.

De derde tool die we al jaren gebruiken is "Dropbox". Bij het werken aan audiovisuele producties is het erg handig om overal en altijd toegang te hebben tot alle productiepakketten.

De laatste en meest recente tool is de onlinetoepassing Monday. Daarmee kan je alles, om het even wat, organiseren in kleur, met duidelijke en eenvoudige knoppen.

Daarnaast maken we natuurlijk maximaal gebruik (binnen de beschikbare tijd) van de sociale netwerken, voornamelijk Facebook en Instagram. We hebben ook een showcasewebsite en een Vimeo-pagina met onze mooiste projecten.

Dol op technologie en softwaretoepassingen van allerlei aard zijn we altijd op zoek naar nieuwe functies die onze workflow nog makkelijker kunnen maken. We hebben hierover een ellenlange lijst op Asana!

Kortom, dankzij digitalisering: veel efficiëntere workflow, minder fouten, minder vergetelheden, minder stress en vooral meer tijd voor onze producties, dus voor wat we graag doen.

Meer informatie:

Website Shoot For The Moon

Facebookpagina Shoot For The Moon

Instagramprofiel Shoot For The Moon

Vimeoprofiel Shoot For The Moon

Verkoop
Peter M. / Het Verschil

Restaurant smaakt digitalisering

Peter maakt met Het Verschil graag telkens weer het verschil. Al bijna twintig jaar lang brengt hij creatieve, dagverse klassiekers met een moderne […]

Verkoop
Sven V.O. / Manchild BVBA

B2b digitaal maatwerk

Manchild is een verdeler van unieke en exclusieve baby- en kinderproducten.

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee