57

Een geïntegreerd beheersysteem, aangepast aan alle processen

Four Stars
Abdelwafi B.
Werkorganisatie
Four Stars team

Four Stars is een jong familiebedrijf opgericht in 2007. Het biedt een breed assortiment van kwalitatieve en scherp geprijsde voedingsproducten aan cateringbedrijven in heel België.

De informatisering van Four Stars bestaat uit de implementatie van een ontwikkelingsproject op maat, gericht op de invoering van een geïntegreerd beheersysteem dat perfect aansluit bij de bedrijfsprocessen. Dit beheersoftwarepakket maakt het mogelijk om twee dingen te verhelpen: enerzijds de verschillende problemen bij het beheer van aankopen, verkopen en voorraden, en anderzijds het gebrek aan zichtbaarheid en indicatoren om de activiteit en prestaties van het bedrijf te monitoren.

Ons doel is om al onze diensten op die manier te verenigen rond één gecentraliseerd ERP (Enterprise Resource Planning). Het zorgt voor coherentie en maakt veilige, betrouwbare en realtimetoegang tot gegevens en rapporten mogelijk voor de verschillende actoren, verantwoordelijken of werknemers die actief zijn in de verschillende afdelingen van het bedrijf.

Onze verwachtingen met betrekking tot het nieuwe ERP-systeem:

  • doeltreffendheid: het bedrijf kan het ERP-systeem gebruiken om al zijn processen en actoren te optimaliseren en te verbinden en zo de productiviteit te verhogen. De uitwisseling van gegevens in realtime en de centralisatie ervan maakt het mogelijk om blokkades te vermijden en tegelijkertijd een betrouwbare analyse voor de besluitvorming te bieden.
     
  • vermindering van kosten: de implementatie van ERP maakt de vereenvoudiging en optimalisatie van processen mogelijk, wat een positieve invloed heeft op de doeltreffendheid en de werktijd. Het ERP kan ook zorgen voor diepgaande analyses op het vlak van aankoop en verkoop, wat een efficiënter voorraadbeheer mogelijk maakt.
     
  • kwaliteit: de doorlopende monitoring van de verrichtingen en de inkomende of uitgaande goederen helpt bij het opsporen van problemen inzake kwaliteit, zoals verliezen en vergissingen, wat bijdraagt aan een hogere tevredenheid en binding van de klanten.
i

Een gratis en openbaar onlineplatform voor digitaal advies oprichten

In het verlengde van uw huidig project vind ik het interessant dat de overheid een centraal en gratis digitaal platform creëert waar kleine bedrijv

Verkoop
Sven V.O. / Manchild BVBA

B2b digitaal maatwerk

Manchild is een verdeler van unieke en exclusieve baby- en kinderproducten.

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee