534

Elke dag iets nieuws te ontdekken ...

Stratag'M
Marielle B.
Werkorganisatie
Marielle van Stratag'M

Tien jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer op het gebied van copywriting en digitale communicatie, met name in het beheer van sociale netwerken.

Je gaat me vertellen dat digitalisering vanzelfsprekend is in mijn werk! Wel, ja en nee, want digitaal gaan betekent niet alleen je zichtbaarheid op sociale netwerken vergroten! Het is inderdaad veel meer dan dat, want door een aanzienlijk aantal toepassingen en instrumenten heb ik een heleboel praktische dingen kunnen ontdekken om de business van mijn klanten te stimuleren. Vergeet niet dat je in de wereld van vandaag een sterk imago en reputatie nodig hebt, zodat je bedrijf niet vergeten wordt als het niet gedigitaliseerd is.... Het hangt allemaal af van je doelpubliek, maar als je er niet bent.... een van je concurrenten zal erin slagen!

Ik raad je echter aan om je niet onbesuisd in het avontuur te storten! Je moet nadenken over je strategie en ervoor zorgen dat je niet te versnipperd raakt over de netwerken omdat het onnodig kostbare tijd kan verspillen.

 Van mijn kant: "Als mijn netwerken niet veel bewegen, komt dat omdat ik waarschijnlijk druk bezig ben om de jouwe te stimuleren.".

Wat mij betreft, heeft mij dit naast het verkrijgen van een belangrijke en goedkope zichtbaarheid, in staat gesteld om mijn tijd beter te organiseren, te plannen en te beheren. Ik oefen mijn activiteit alleen uit en ik zorg voor een vijftiental klanten tegelijk, dankzij gedeelde planningstools en digitale toepassingen (die ik zowel vanaf mijn pc als vanaf mijn smartphone kan beheren). Sinds februari oefen ik mijn activiteit als bedrijf uit! Het enige gevaar bestaat nu erin "over-connected" te zijn.

Meer informatie : Facebookpagina Stratag'M

Communicatie
Serge H. / Chaleur et féerie du bois tourné

Een voorouderlijke methode voor uniek handwerk

Ik ben een ambachtelijke houtdraaier. Ik maak ook objecten van hars zoals pennen en hangers. Mijn erkenning als ambachtsman door de FOD Economie […]

Werkorganisatie
Sven V.d.S. / BVBA De Stoffeerder

Ambachtelijk en Ecologisch werk Milieubewust Digitaliseren

Ons bedrijf startte vanuit het ambacht van mijn grootvader die zitmeubels maakte en deze met de trekkar naar zijn klanten bracht. Dit was in de tijd […]

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee