13

Jouw DNA als objectieve raadgever

Nomige
Barbara G.
Verkoop
Barbara van Nomige

Nomige staat voor gepersonaliseerde gelaatsverzorging, waarbij we de ingrediënten afstemmen op je DNA-profiel en levensstijl. Maatwerk voor de huid dus.

De klant bestelt de DNA-kit online. Die wordt opgestuurd en thuis kan de klant op eigen tempo de test afnemen. Dit houdt niet veel in, het is een wattenstaafje waarmee je wangslijm collecteert. Zodra wij de kit terug ontvangen gaan we aan de slag met de analyse. Een 4-tal weken later ontvangt de klant een uitgebreid DNA-rapport en 4 gepersonaliseerde producten, thuis geleverd.

Waar het een 10-tal jaren geleden ondenkbaar was om huidverzorgingsproducten online aan te bieden, is E-commerce in de beauty sector enorm aan het groeien. Vroeger wilden consumenten de producten op voorhand ruiken of testen, tegenwoordig lezen ze reviews en volgen ze wat andere erover zeggen. Stalen werken wel nog altijd, maar dat is bij Nomige iets moeilijker, net omdat we maatwerk aanbieden.

Doordat mensen minder tijd hebben om te shoppen, is het digitaal aanbieden van ons product een plus. Vanuit de filosofie dat je DNA je vertelt wat je huid nodig heeft, heb je in principe geen externe adviezen nodig. Je wint tijd in die eindeloze zoektocht naar het juiste product.

Digitalisering laat ons toe om sneller (potentiële) klanten te bereiken, zelfs over de grenzen. We spelen in op de behoeften van onze verschillende doelgroepen door hun de juiste content aan te leveren. Op die manier kunnen we personalisatie nog verder trekken, iets wat perfect binnen ons concept past.

Meer informatie : website van Nomige

Werkorganisatie
Stefaan J. / JST.security

Volledige digitale boekhouding en administratieve verwerking

JST.security is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van kwalitatieve installaties voor camerabewaking en toegangsautomatisatie. Alle […]

i

Betalingsachterstanden voor kmo's verminderen

Lange betalingstermijnen zijn een punt van zorg en een belangrijke bron van stress voor de leiders van kmo´s.

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee