54

Online handgemaakte snoepjes

Papabubble
Sophie P. & Silvana O.
Communicatie
Ambachtelijk snoepgoed maken

We hebben een atelierwinkel waar we al onze snoepjes met de hand en in de winkel maken. Ons werk is zowel origineel als visueel zeer aantrekkelijk.

We bevinden ons echter in een verkeersluwe straat. Ons succes was dan ook gebaseerd op mond-tot-mondreclame, maar ook en vooral op ons vermogen om onze klanten zelf te bereiken. Het leek ons dus voor de hand te liggen om:

  • onze webpagina op te maken, een essentieel instrument om onze klanten naar onze verschillende producten te leiden;
  • ons aanbod van gepersonaliseerde snoepjes te creëren;
  • Facebook en Instagram te gebruiken om regelmatig onze nieuwe producten, actualiteiten, seizoensmelanges erop te posten;
  • Pinterest in te zetten voor, onder andere, gepersonaliseerde huwelijks en geboortesnoepjes; en
  • LinkedIn te gebruiken voor de ondernemingen.

Anders is het ook heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de verschillende platformen, bijvoorbeeld Google, die normaal gezien de eerste pagina's zijn waartoe internetgebruikers toegang hebben.

Ten slotte, omdat we in het centrum van Brussel gevestigd zijn, hebben we sinds het begin van de voetgangerszone veel Brusselse klanten verloren. Daarom hebben we onlangs onze webshop gelanceerd, waarmee we deze hopelijk terug zullen winnen.

Onze aanwezigheid in de sociale netwerken heeft ons in staat gesteld om klantenbinding op te bouwen en meer mensen te bereiken. Met elke post, zowel op Facebook als op Instagram, die iets anders is, beginnen nieuwe mensen ons te volgen. Wanneer we een nieuwe seizoensmelange lanceren, komen onze klanten naar de winkel speciaal voor de nieuwe melange of smaak die ze op Facebook hebben gezien.

Meer informatie:

Website Papabubble

Facebookpagina Papabubble

Instagramprofiel Papabubble

Pinterestprofiel Papabubble

LinkedInprofiel Papabubble

Webshop Papabubble

Verkoop
Christophe F. / Niji Créations

Ambacht en elektronische betaling

Ik ben een ambachtsman of een kunstenaar, afhankelijk van de perceptie van mijn klanten. Ik heb een Facebook-pagina en een website die gehost wordt […]

Werkorganisatie
Yves A. / Aertssen Group NV

Sneller en efficiënter inhuren via Smartyard

Aertssen Group is een familiebedrijf dat al 60 jaar actief is in grote grondwerken, mobiele kraanwerken, uitzonderlijk transport & logistiek.

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee