12

Rondou Boetiek

Carpe Carnem
Filip R.
Verkoop
Afhaalautomaat

Slagerij RONDOU heeft ervoor gezorgd dat een online bestelling kan afgehaald worden via een afhaalautomaat met gesloten lockers op een afhaalpunt buiten de stad. De betaling gebeurt met bancontact met PIN-code. Het speciale is dat dit een gekoelde afhaalautomaat is met een heel uniek uitzicht, met de looks van de slagerij en zeker de feeling van de slagerij maar dan niet in de slagerij zelf maar op verplaatsing. 

 

Het idee komt helemaal van de slager zelf die een oplossing zocht voor het dure financiële plaatje om een tweede winkel te openen: personeel en locatie en inrichting. 


Met deze afhaalautomaat wordt het businessplan financieel mogelijk en is het ook nog eens duurzaam en ecologisch:

  1. Klanten moeten niet meer met de wagen het centrum van Leuven in (circulatieplan), bedoeling is dat de automaat met pakketten via ecologisch vervoer gevuld worden. 
  2. De bestellingen worden gewoon meegemaakt in de winkel dus er is geen of weinig extra personeel nodig. Dus geen of bijna geen extra personeelskosten. 
  3. Het is ook heel gemakkelijk want de klant kan zelf bepalen wanneer hij zijn pakketje gaat ophalen: dat kan bijvoorbeeld tussen 18u en 22u 's avonds of op zondag. 
  4. Indien niet alle vakken van de afhaalautomaat gevuld zijn, kunnen deze opgevuld worden door reeds klaargemaakte pakketten met veel verkochte charcuterie of vleeswaren. Heel gemakkelijk voor de klant die geen tijd heeft om boodschappen te doen maar toch kwaliteitsvol vlees wenst.

 

Zo zorgt Slagerij RONDOU voor kwaliteitsvol vlees dat 24u/24 beschikbaar is voor iedereen. 
 

Meer informatie: Website van Slagerij Rondou

Communicatie
Dominiek H. / Alpas Cycles

Start jouw bedrijf met Instagram

Ik ben Dominiek van Alpas Cycles. Ik bouw met de hand en op maat van de klant kwaliteitsvolle stalen fietsen. Eén per één. Sinds het prille begin van […]

Werkorganisatie
Nicolas T. / Prism Vidéo

Digitalisering, een aanzienlijke tijd- en organisatiebesparing

Mijn activiteit is gericht op projectmanagement en videoproductie voor bedrijven. Met twee bedrijven en een nieuw project in ontwikkeling, moest ik […]

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee