2.108

Streetfood festival

Funky Food Factory
Maty V.G.
Werkorganisatie
Streetfood festival

Streetfood festival is een cateringconcept ontwikkeld voor privé- en bedrijfsfeesten.

De klant stelt online, op onze website, zelf zijn festival samen. Op die manier krijg ik als ondernemer een kant en klare offerte in mijn mailbox en app. Vanuit de app stuur ik een volledig gepersonaliseerde offerte naar de klant, dat kost me een minuutje. Daarna kan ik hier met enkele klikken personeel mee uitvragen en inplannen, boodschappenlijst afdrukken, facturen mailen. Ik kan ook boodschappenlijsten genereren van verschillende bestellingen samen.

Alle administratie die bij een cateringopdracht komt kijken wordt me héél gemakkelijk gemaakt. Ik spaar hiermee op 1 opdracht zo’n 2 uur administratie uit. Onze klanten ontvangen ook veel sneller een offerte.

Sinds wij Catermonkey.com gebruiken is mijn stressfactor met 95 % gedaald. Onze administratie is van de hel naar de hemel verhuisd. Klanten worden sneller geholpen en wij sparen er dagelijks een 6u arbeid mee uit. Een rekenmachine en balpen hebben we niet meer nodig. Dingen waar we vroeger een paar uur voor aan het rekenen waren, zijn nu in enkele klikken berekend. Wij hebben ook een veel beter overzicht over onze cijfers.

Meer informatie:

Website Catermonkey

Website Streetfood Festival

Verkoop
Geert V. / Bakkerij Heidi

De 2.0 banketbakkerij

Onze banketbakkerij, die als familiebedrijf bijna 50 jaar bestaat, is zo’n 10 jaar geleden de weg van de digitalisering ingeslagen. Het begon met een […]

i

Een oproep tot het indienen van projectvoorstellen te lanceren voor goedkope digitale oplossingen voor kmo’s

De FOD Economie heeft al eerder oproepen tot het indienen van projectvoorstellen voor kmo's gelanceerd.

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee