14

Volledige digitale boekhouding en administratieve verwerking

JST.security
Stefaan J.
Werkorganisatie

JST.security is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van kwalitatieve installaties voor camerabewaking en toegangsautomatisatie.

Alle inkomende facturatie komt binnen via ons online platform. Hierdoor kunnen wij deze 100 % digitaal uitvoeren, alle pdf-bestanden worden via OCR (Optical Character Reading - optische tekenherkenning) ingelezen, hierdoor hoeven we enkel te bevestigen.

Met 1 druk op de knop sturen we een betaalbestand naar de bank. Alle inkomende facturen op papier worden geweigerd. Alle uitgaande facturen worden digitaal verzonden in pdf en UBL (Universal Business Language), betalingen worden automatisch geverifieerd. Ons proces van offerte tot uitgaande facturatie en inkomende facturatie zit in hetzelfde systeem.

Dankzij deze digitalisering is de maandelijkse tijdsbesparing immens, het zorgt ervoor dat wij kunnen werken zonder administratief personeel.

Meer informatie:

Website JST.security

Communicatie
Serge H. / Chaleur et féerie du bois tourné

Een voorouderlijke methode voor uniek handwerk

Ik ben een ambachtelijke houtdraaier. Ik maak ook objecten van hars zoals pennen en hangers. Mijn erkenning als ambachtsman door de FOD Economie […]

Werkorganisatie
Abdelwafi B. / Four Stars

Een geïntegreerd beheersysteem, aangepast aan alle processen

Four Stars is een jong familiebedrijf opgericht in 2007. Het biedt een breed assortiment van kwalitatieve en scherp geprijsde voedingsproducten aan […]

Heb jij een geweldig idee?

Maar kan je het niet uitvoeren?

Stuur ons jouw idee om kmo’s die willen digitaliseren te ondersteunen en wie weet brengen we het samen tot stand.

Deel jouw idee